Ridsportfotograf Uppsala

TO RIDE ON A HORSE IS TO FLY WITHOUT WINGS

ENKELT

Det är mycket att hålla reda på inför en tävling. Anmälningar, startlistor, banskisser och program. Därför vill jag göra det så enkelt som möjligt för både ryttare och arrangörer, utan extra listor att hålla reda på. Som fotograf kan jag fotografera alla starter utan individuellt godkännande. Bilderna organiseras sedan i ett fint webbgalleri där det är enkelt att hitta bilderna från de olika starterna.

EFFEKTIV KVALITET

Efter en bra tävling är det kul att dela bilder från sin ritt, men det är tråkigt att vänta på fotografens bilder. Därför är det viktigt för mig att få klart och ladda upp bilderna från en tävling så snabbt som möjligt. Mina bilder redigeras effektivt med kärlek för att behålla sin fantastiska kvalitet. När du sedan köper dina bilder kan du välja att ladda ner dem direkt, du behöver inte vänta på leverans.

STOLT SPONSOR

För mig är det viktigt med det där lilla extra, något som tar upplevelsen till en ny nivå. När du bokar mig som fotograf till en tävling sponsrar jag mer än gärna tävlingen med hederspris i klasser med placeringar. Oavsett nivån på tävlingen, från klubbtävlingar till riksmästerskap, från juniorer till seniorer, från små ponnyer till stora hästar. Alla förtjänar att få sina framgångar förevigade.

”Linnéa har fotat mig på många tävlingar och jag är alltid lika nöjd, hon lyckas fånga häst och ryttare i exakt rätt ögonblick. Rekommenderar starkt!”

- Ebba & Munsboro JoeJoe

”Mycket nöjd med bilden på vår dotter som tävlar, den gillar hon jättemycket. Det fanns många fina bilder och det blev svårt att välja, men denna uttrycker precis vad det brukar vara fullt fokus och glädje. Tack för härlig bild.”

- Nellie & Andries

VANLIGA FRÅGOR

Absolut! I min tävlingskalender kan du se vilka tävlingar jag planerar att närvara vid. Om du saknar ett datum så tveka inte att höra av dig till mig.

Som ridsportsfotograf har jag fotograferat i ösregn, hård blåst och gassande sol. Så länge tävlingen går av stapeln och fortsätter vara utomhus kommer jag att finnas på plats på de tävlingar jag är bokad.

Digitala bilder levereras i storlek 2048x1365px. Denna storlek fungerar utmärkt att skriva ut upp till storlek A4.

Digitala bilder för direktnedladdning skickas automatiskt till din e-post direkt efter du köpt bilden. Om du valt en bild med extra redigering kommer den att levereras inom en vecka.

Bilder från Nordtass Foto är helt fria att använda för eget bruk, t.ex. på sociala medier, hemsidor och hästannonser. Bilderna får inte säljas vidare eller överlåtas till tredje part såsom tidningar och företag. Vill du använda bilderna i artiklar, tidningar eller reklamannonser behöver du köpa bilden för kommersiellt bruk, kontakta mig på linnea@nordtass.se för offert.

Självklart går det bra att dela bilden inom den närmsta familjen, såsom föräldrar till unga ryttare.

Kontakt & Bokning

För att boka mig som fotograf börjar du med att ta kontakt, du kan kontakta mig både som arrangör och ryttare. Du fyller helt enkelt i formuläret som finns lite längre ner på den här sidan och svarar på några korta frågor. Jag återkommer via mail inom ca 1-2 dagar. Om jag är ledig aktuellt datum kommer jag att boka in tävlingen i min kalender. Om du är ryttare tar jag kontakt med tävlingsarrangören.

Inför tävlingen kommer jag att vilja veta lite mer om hur många klasser med placeringar som förväntas er under tävlingsdagen, sedan sköter jag resten. Jag förbereder hederspriser att dela ut till placerade ekipage och skickar en mall som ni kan använda i ryttarmeddelandet.  Ingen behöver lämna godkännande för fotografering inför tävlingen, jag har ett utgivningsbevis som gör att jag kan fotografera alla ekipage vilket gör det lättare för både arrangörer och ryttare.

Inför Tävlingen

Tävlingsdagen

På tävlingsdagen anländer jag till tävlingsplatsen i god tid för att göra mig bekant med banan och hitta den perfekta platsen för de bästa bilderna. Jag tar alltid hänsyn att hitta en bra plats utanför banan där jag inte stör det tävlande ekipaget. Jag lämnar hederpriserna till sekretariatet innan första klassen börjar så att det är redo i god tid innan första prisutdelningen. Sedan finns jag på plats och fotograferar hela tävlingsdagen och beroende på väder och vind byter jag ibland plats mellan klasserna.

Efter Tävlingen

Efter tävlingen påbörjar jag det intensiva arbetet med att gå igenom alla bilder. Från en tävlingsdag blir det ofta flera tusen bilder och jag ser till att ta bort alla bilder som inte lever upp till min standard. Bilderna får också en enkel men omsorgsfull redigering enligt min bildstil. Sedan organiseras bilderna in i ett fint galleri där det är enkelt för dig som ryttare att hitta bilder från din start. I galleriet kan du också köpa dina favoritbilder och om du har svårt att bestämma dig finns bilderna kvar hela säsongen.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

01

Bokning

För att boka mig som fotograf börjar du med att ta kontakt, du kan kontakta mig både som arrangör och ryttare. Du fyller helt enkelt i formuläret som finns lite längre ner på den här sidan och svarar på några korta frågor. Jag återkommer via mail så snart jag kan. Om jag är ledig aktuellt datum kommer jag att boka in tävlingen i min kalender. Om du är ryttare tar jag kontakt med tävlingsarrangören.

02

INFÖR TÄVLINGEN

Inför tävlingen kommer jag att vilja veta lite mer om hur många klasser med placeringar som förväntas er under tävlingsdagen, sedan sköter jag resten. Jag förbereder hederspriser att dela ut till placerade ekipage och skickar en mall som ni kan använda i ryttarmeddelandet.  Ingen behöver lämna godkännande för fotografering inför tävlingen, vilket gör det lättare för både arrangörer och ryttare.

03

TÄVLINGSDAGEN

På tävlingsdagen anländer jag i god tid för att göra mig bekant med banan och hitta den perfekta platsen för de bästa bilderna. Jag tar alltid hänsyn att hitta en bra plats utanför banan där jag inte stör det tävlande ekipaget. Jag lämnar hederpriserna till sekretariatet i början av dagen, i god tid innan första prisutdelningen. Sedan fotograferar jag hela dagen och ibland byter jag plats mellan klasserna.

04

EFTER TÄVLINGEN

Efter tävlingen påbörjas det intensiva arbetet med alla bilder. Det blir ofta flera tusen bilder och jag ser till att ta bort alla bilder som inte lever upp till min standard. Bilderna får också en enkel men omsorgsfull redigering enligt min bildstil.  Bilderna laddas upp i ett fint galleri där det är enkelt för dig som ryttare att hitta och köpa dina favoritbilder. Bilderna finns sedan kvar hela säsongen.

”Vi är supernöjda med bilderna, de är såå fina och välarbetade, (var svårt att välja vilka vi skulle köpa). Var smidigt med betalningen och bilderna levererades fort så vi kunde njuta av de. En mästerfotograf som du borde vara på fler tävlingar och fota.”

- Emma & Darcy Hill 2

”Underbart att få ha ett lyckligt ögonblick förevigat av Linnéa. I fotot ser man verkligen känslan som både ryttare och ponny utstrålar efter en fantastisk ritt.”

- Alice & Ollies Santana

31
tävlingar
300
VIP-ryttare
20000
bilder

Kommande tävlingar

24 september 2023, DM RIDSKOLE-EKIPAGE, Uppsala Ponnyklubb

Det finns endast ett fåtal lediga datum 2023 - se till att boka in din tävling innan det är fullbokat!

Tidigare tävlingar

10 september 2023, 1* HOPPNING, Uppsala Ponnyklubb
3 september 2023, WORKING EQUITATION, Stensunda Ridklubb
27 augusti 2023, WORKING EQUITATION, Uppsala Ponnyklubb
16 juli 2023, WORKING EQUITATION, Frösåkers Ryttare
11 juni 2023, DIVISION 3 FINAL PONNYHOPPNING, Uppsala Ponnyklubb
4 juni 2023, WORKING EQUITATION, Stensunda Ridklubb
28 maj 2023, WORKING EQUITATION, Uppsala Ponnyklubb
7 maj 2023, DIVISION 3 PONNYDRESSYR, Uppsala Ponnyklubb
22 april 2023, WORKING EQUITATION, Surahammars Ryttarförening
25 september 2022, DM RIDSKOLE-EKIPAGE, Uppsala Ponnyklubb
17 september 2022, KLUBBMÄSTERSKAP, Freyfaxi Islandshästklubb
21 augusti 2022, WORKING EQUITATION, Uppsala Ponnyklubb
9 juli 2022, TORNERSPEL CELERES NORDICA, Rånäs
19 juni 2022 – PAY AND WE, Uppsala Ponnyklubb
12 juni 2022 – DIVISION 3 FINAL PONNYHOPPNING, Uppsala Ponnyklubb
5 juni 2022 – DIVISION 3 FINAL PONNYDRESSYR, Storvreta Ponnyklubb
29 maj 2022 – WORKING EQUITATION, Uppsala Ponnyklubb
24 april 2022 – PONNYDRESSYR, Uppsala Ponnyklubb
19 september 2021 – DM RIDSKOLE-EKIPAGE, Uppsala Ponnyklubb
5 september 2021 – LOKAL HOPPNING, Uppsala Ponnyklubb
29 augusti 2021 – PONNYDRESSYR, Bålsta Ridsportförening
22 augusti 2021 – NATIONELL WORKING EQUITATION, Uppsala Ponnyklubb
8 augusti 2021 – PAY AND WE, Uppsala Ponnyklubb
3 juli 2021 – LOKAL PONNYHOPPNING, Storvreta Ponnyklubb
23 juni 2021 – PAY AND JUMP, Uppsala Ponnyklubb
21 juni 2021 – PAY AND JUMP, Uppsala Ponnyklubb
20 juni 2021 – PAY AND WE, Uppsala Ponnyklubb
16 juni 2021 – REGIONAL KVÄLLSDRESSYR, Uppsala Ponnyklubb
15 juni 2021 – PAY AND JUMP, Uppsala Ponnyklubb
13 juni 2021 – LOKAL HOPPNING, Uppsala Ponnyklubb
8 november 2020 – DIVISION 3 FINAL PONNYDRESSYR, Storvreta Ponnyklubb
20 september 2020 – DM RIDSKOLE-EKIPAGE, Uppsala Ponnyklubb
6 september 2020 – PONNYHOPPNING, Uppsala Ponnyklubb
22 september 2019 – DM RIDSKOLE-EKIPAGE, Uppsala Ponnyklubb
25 augusti 2019 – WORKING EQUITATION, Uppsala Ponnyklubb
16 juni 2019 – DIVISION 3 PONNYHOPPNING, Uppsala Ponnyklubb
26 maj 2019 – WORKING EQUITATION, Uppsala Ponnyklubb
28 april 2019 – DIVISION 3 PONNYDRESSYR, Uppsala Ponnyklubb
7 april 2019 – KLUBBTÄVLING WORKING EQUITATION, Uppsala Ponnyklubb
23 september 2018 – DM RIDSKOLE-EKIPAGE, Uppsala Ponnyklubb
17 juni 2018 – DIVISION 3 PONNYHOPPNING, Uppsala Ponnyklubb
6, 9 juni 2018 – STRÖMSHOLMSDAGARNA, Strömsholms Ridsportförening
27 maj 2018 – WORKING EQUITATION, Uppsala Ponnyklubb
22 april 2018 – DIVISION 3 PONNYDRESSYR, Uppsala Ponnyklubb
27 augusti 2017 – LOKAL HÄSTHOPPNING, Uppsala Ponnyklubb
6 augusti 2017 – RIKSMÄSTERSKAP WORKING EQUITATION, Uppsala Ponnyklubb
5 augusti 2017 – ÖPPNA KLASSER WORKING EQUITATION, Uppsala Ponnyklubb
1 augusti 2017 – KVÄLLSDRESSYR, Svärdsjö Ridklubb
18 juni 2017 – DIVISION 3 PONNYDRESSYR, Uppsala Ponnyklubb
2-3 juni 2017 – STRÖMSHOLMSDAGARNA, Strömsholms Ridsportförening
28 maj 2017 – WORKING EQUITATION, Uppsala Ponnyklubb
14 maj 2017 – DIVISION 3 PONNYDRESSYR, Uppsala Ponnyklubb
25 september 2016 – DM RIDSKOLE-EKIPAGE, Uppsala Ponnyklubb

Prislista 2022

DIGITALA BILDER (EGET BRUK)

Levereras i storlek 2048 x 1365px, enklare redigering ingår.

  • Enstaka bilder 250 kr/st
  • 5 bilder 1 150 kr (230 kr/st)
  • 10 bilder 2 050 kr (205 kr/st)
  • 20 bilder 3 100 kr (155 kr/st)
  • Redigerad bild 300 kr/st

VIP-RYTTARE

Som VIP-ryttare får du 25kr rabatt per bild – priserna är automatiskt uppdaterade i ditt personliga galleri.

DIGITALA BILDER (KOMMERSIELLT BRUK)

Pris från 1 500 kr. Kontakta linnea@nordtass.se för offert.

Skicka en bokningsförfrågan

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.