VIP-Ryttare

Vad är VIP-ryttare?

Sedan våren 2021 behöver inte ryttare längre lämna godkännande av fotografering inför en tävling. Detta eftersom Nordtass Foto numera innehar utgivningsbevis. VIP-ryttare är ett nytt koncept som lanserades sommaren 2021 som ersätter det tidigare godkännandet. VIP-ryttare får en rad olika förmåner för en förhöjd och mer personlig upplevelse. Antalet VIP-ryttare är i nuläget obegränsat men det kan komma att ändras framöver. Alla ryttare som har lämnat godkännande sedan tidigare har automatiskt blivit VIP-ryttare som ett tack för att ni stöttat min verksamhet.

”Bilderna kom från min och ponnyns sista tävling ihop, blev väldigt glatt överraskad av kvalitet och ljuset i bilderna efter leverans. Har tack vare dig många fina bilder från den tävlingen!”

- Lovisa & Eleonore

Är otroligt nöjd med bilderna jag fått efter tävling, alltid av god kvalité, och Linnéa fångar alltid det bästa hos ekipagen!”

- Frida & Andorina

Tänk dig känslan efter en lång dag på tävling, glad i själen, lite trött i kroppen och nyfiken på om ni fastnade på bild. Tänk dig då att istället för att själv behöva hitta rätt länk och leta bland hundratals bilder så kommer bilderna till dig, på samma ställe tävling efter tävling.

Hos Nordtass Foto får du som VIP-ryttare en unik, mer personlig upplevelse..

Du får ditt alldeles egna galleri för bilder på dig. Alla tävlingsbilder från alla tävlingar där du blivit fotograferad – samlade på ett och samma ställe. Då vet du precis var du ska titta nästa gång du blir fotograferad!

Äldre tävlingsbilder rensas bort med jämna mellanrum för att ge plats åt nya bilder. Istället för att bilderna bara lagras i en säsong får du som VIP-ryttare minst tre säsongers lagringstid. Om något oväntat händer eller ponnyn ska säljas är det guld värt att kunna se tillbaka på en tidigare tävling även om du råkat glömma att köpa en bild.

Det är mycket att hålla reda på i vardagen, därför gör jag det enkelt för dig och skickar en e-postnotis så fort bilderna från din senaste tävling är uppladdade i ditt galleri.

Kanske den bästa förmånen som VIP-ryttare är att du får tillgång till VIP-prislistan som ger dig ett lägre pris på digitala bilder.

När du köper digitala bilder levereras de smidigt till dig via e-post. Som VIP-ryttare kan du också se och ladda ner dina köpta bilder direkt i ditt galleri, supersmidigt om e-postmeddelandet råkar komma bort!

Jag finns på sociala medier och tycker det är så kul att interagera även utanför tävlingarna. Som VIP-ryttare får du gärna dela med dig av din och din hästs @ på Instagram så att jag kan följa er men också tagga de bilder jag lägger upp.

Jag strävar alltid efter att utveckla mitt koncept för att göra upplevelsen så roligt och komplett som möjligt. Som VIP-ryttare kommer du få förtur vid nya lanseringar.

Det kostar ingenting att bli VIP-ryttare

Just nu får du alla fina förmåner som står listade på den här sidan helt utan kostnad för dig! Det finns inte heller någon gräns för antalet VIP-ryttare just nu. Bägge dessa delar kan komma att ändras i framtiden, men då kommer det inte påverka dig som redan är VIP-ryttare.

Bli VIP-ryttare här!

* Om du har lämnat godkännande tidigare har du automatiskt blivit tillagd som VIP-ryttare och får istället samma villkor som vid godkännandet. Om du fyller i formuläret ovan ersätter dessa villkor de gamla villkoren.

VIP-gallerier