Nordtass Kärlek

Gravidfotograf Uppsala

I'M IN LOVE WITH A HUMAN I HAVEN'T MET YET

NATURNÄRA

Alla fotograferingar sker utomhus, oavsett tid på året, i vackra och naturnära miljöer. Har du någon favoritplats som betyder extra mycket för dig så kan vi självklart utgå därifrån. Jag utforskar alltid alla nya platser ordentligt för att få de bästa bilderna. Är du osäker på vad som är en bra plats för din fotografering? Jag har flera favoritplatser vi kan använda oss av utefter dina preferenser. Är du osäker på hur långt du kommer orka gå i naturen? Vi behöver inte vandra flera timmar genom storslagen miljö för att få fantastiska bilder. Ofta är allt som behövs lite skugga under några träd, vi anpassar såklart platsen efter hur du mår i din graviditet.

VACKRA KLÄNNINGAR

Vet du inte vad du ska ha på dig? Det kan vara svårt att bestämma kläder inför en fotografering, speciellt när du är gravid och utbudet i garderoben kanske inte är lika stort som du är van vid. Att behöva köpa in en klänning som du kanske aldrig kommer använda igen kanske inte heller är så lockande. Därför har jag ett utbud av vackra gravidklänningar i hög kvalitet speciellt anpassade för gravidfotografering som du mer än gärna får låna för din fotografering. Vill du kombinera med egna kläder eller har svårt att bestämma dig för bara en klänning så hinner vi med ett ombyte.

AVSLAPPNAT

Känner du dig ovan eller rent utav obekväm framför kameran? Du är inte ensam! Det viktigaste för mig är att du känner dig trygg och avslappnad, och för mig är det min högsta prioritering att hjälpa dig med det. Du behöver inte memorera en massa avancerade poseringar och träna framför spegeln inför din fotografering. Kom som du är så guidar jag dig med enkla direktiv för att få avslappnade bilder. Mitt mål är att få fram ett naturligt kroppsspråk som framhäver din inre styrka och din fantastiska gravidmage.

Grattis till graviditeten

Din kropp förändras, på gott och på ont. Hur du upplever din graviditet är lika unikt som du är, och det finns inget rätt eller fel i hur du känner kring alla förändringar. Kanske har du längtat länge och nu när du äntligen är gravid mår du som en riktig prinsessa och njuter av varje stund. Eller mer sannolikt så är det kämpigt ibland, eller till och med ofta, och du längtar mest efter att få hålla den lille i dina armar istället. Oavsett hur du mår i din graviditet så varar den inte för evigt och en gravidfotografering hjälper dig att ta vara på denna speciella tid. Mitt mål är att du ska få känna dig lika fantastisk som du faktiskt är när du skapar nytt liv, även om det inte alltid känns så.

Om Linnéa

Här har ni mig, lika glad och tokig som jag ser ut på bilden.  Jag heter Linnéa Ernofsson, är 31 år och bor i Uppsala tillsammans med min sambo som jag importerat från Storbritannien, och kaninen Nina. Vi har inga barn än, men förhoppningen är att själv kunna få vara med om min egna gravidfotografering en vacker dag.

Jag vet hur det är att känna sig osäker i sig själv, och att inte alltid vara helt bekväm med förändringarna i sin egen kropp. Därför vet jag också hur det känns att knappt ha några bilder på sig själv, än mindre från viktiga stunder i mitt liv vilket är något jag ångrar nu. Därför vill jag investera min tid i att föreviga din graviditet, som just nu kanske känns lång och svår, men som en vacker dag kommer tillhöra det förflutna.

Några roliga fakta om mig

☆ Jag är ingen sportig person men älskar att rida, jag rider på ridskola och drömmer om en egen häst.
☆ Jag är en riktig Harry Potter-nörd och föredrar böckerna även om filmerna också är bra, mitt elevhem är Hufflepuff.
☆ Jag tycker att ost nog är det godaste som finns, så länge det inte är mögelost.
☆ Jag älskar musik och en riktigt bra låt kan få mig att känna att jag lyfter från marken, mitt favoritband är Melody Club som jag sett live ca 20 gånger.
☆ När jag var liten vände jag uppochner på en oboy-kartong för att se vad som skulle hända, svaret är chokladpulver ÖVERALLT!

VANLIGA FRÅGOR

För en fotografering så finns det tyvärr dåligt väder, oavsett hur bra kläder vi har! Det behöver inte vara strålande sol, mulet väder blir också jättefint på bild, men om det är hård blåst eller kraftig nederbörd så blir det inte så kul. Då bokar vi helt enkelt om till ett annat datum.

Självklart! Du som blivande mamma är huvudpersonen, men din partner och bebisens eventuella syskon är också en viktig del av ditt liv, därför får de mer än gärna vara med framför kameran en stund.

Jag fotograferar utomhus året om, så om du har BF under vintermånaderna så kommer jag att hålla tummarna för en ordentlig vinter så att du får riktigt härliga bilder. När det är kallt ute så kommer vi ta många pauser så att du får värma dig och jag tar även med mig värmepåsar som du kan sätta innanför kläderna och hålla i händerna för extra värme.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

01

Bokning

Du börjar med att skicka in en bokningsförfrågan till mig, det gör du i formuläret på den här sidan. Där får du fylla i lite mer information om dig och dina önskemål. Om det finns lediga tider kommer vi att boka in ett datum för fotograferingen. I samband med bokning skickar jag även en bokningsfaktura som säkrar din bokning.

02

INFÖR FOTOGRAFERINGEN

Jag kommer att planera din fotografering utifrån dina önskemål. Jag letar fram en bra fotoplats som passar just dig och jag hjälper dig att planera vad du ska ha på dig. vill du låna klänning av mig kommer du få välja ut dina favoriter som jag tar med mig till fotograferingen. Du får också berätta lite mer om vilken känsla det är du är ute efter i dina bilder.

03

FOTOGRAFERING

Äntligen fotografering, så kul det ska bli! Vi ses på din valda fotoplats och sedan fotograferas du i ca en timme. Under fotograferingen har vi det kul tillsammans och jag vägleder dig genom poseringar och var jag vill att du ska stå. Vi hinner också med byte av bakgrund och kläder för större variation i dina bilder.

04

LEVERANS

Efter ca två veckor kommer du att få ett webbgalleri där alla dina bilder för urval finns. När du bokar din fotografering får du en värdecheck att använda och många väljer att köpa till fler bilder och fysiska produkter. Jag hjälper dig gärna med din beställning för att hitta de bästa alternativen som passar just dina behov.

Investering

I din fotografering ingår:

2 990 kr

Du väljer sedan själv vad du vill investera i, jag erbjuder bland annat digitala bilder, fine art-printar och album.

Foto av QTAlbums

Digitala bilder

Digitala bilder i lagom storlek att använda på webben och i sociala medier som även går att skriva ut i storlek upp till ca 20×30 cm.

Enstaka bilder från 550 kr, bildpaket från 2 000 kr.

Foto av QTAlbums

Fine art-printar

Utskrifter på bomullspapper av museumkvalitet som framhäver dina bilder, monterade på kartong för extra stadga.

Storlek 30×40 cm och uppåt från 1 750 kr.

Foto av QTAlbums

Album

Vackra album med omslag av linne och tjocka papper med platta uppslag så att du kan njuta av alla dina bilder.

Storlek 20×20 cm och uppåt från 5 250 kr.

BOKA DIN FOTOGRAFERING

Lediga tider maj-jun 2022
2 tider kvar
Lediga tider jul-aug 2022
4 tider kvar
Lediga tider sep-okt 2022
6 tider kvar
Lediga tider nov-dec 2022
6 tider kvar
Lediga tider jan-feb 2023
8 tider kvar