Nordtass Kärlek

Gravidfotograf Uppsala

I'M IN LOVE WITH A HUMAN I HAVEN'T MET YET

NATURNÄRA

Alla fotograferingar sker utomhus, i vackra och naturnära miljöer. Har du någon favoritplats som betyder extra mycket för dig så kan vi utgå därifrån. Jag utforskar alltid alla nya platser ordentligt för att få de bästa bilderna. Det kan vara svårt att veta vad som är en bra plats för fotografering, därför har jag flera favoritplatser som är perfekt lämpade för fotografering. Vi väljer en lämplig plats tillsammans utifrån dina önskemål och anpassar terrängen efter hur du mår i din graviditet.

VACKRA KLÄNNINGAR

Vet du inte vad du ska ha på dig? Det kan vara svårt att bestämma kläder inför en fotografering, speciellt när du är gravid och utbudet i garderoben kanske inte är lika stort som du är van vid. Att köpa in en dyr klänning som du kanske aldrig kommer använda igen är inte heller så lockande. Därför har jag ett utbud av vackra gravidklänningar av hög kvalitet i generösa storlekar, speciellt anpassade för gravidfotografering. Du får själv välja ut dina favoriter att låna inför din fotografering.

AVSLAPPNAT

Känner du dig ovan eller rent utav obekväm framför kameran? Du är inte ensam! Det viktigaste för mig är att du känner dig trygg och avslappnad, och det är min högsta prioritering att hjälpa dig med det. Du behöver inte memorera en massa avancerade poseringar och träna framför spegeln inför din fotografering. Med enkla direktiv kommer jag guida dig för att få avslappnade bilder med ett naturligt kroppsspråk som framhäver din inre styrka och din fantastiska gravidmage.

Grattis till graviditeten

Din kropp förändras, på gott och på ont. Hur du upplever din graviditet är lika unikt som dig, och det finns inget rätt eller fel i hur du känner kring alla förändringar. Kanske har du längtat länge och nu när du äntligen är gravid mår du som en riktig prinsessa och njuter av varje stund. Eller mer sannolikt så är det kämpigt ibland, eller till och med ofta, och du längtar mest efter att få hålla den lille i dina armar istället. Oavsett hur du mår i din graviditet så varar den inte för evigt och en gravidfotografering hjälper dig att ta vara på denna speciella tid. Mitt mål är att du ska få känna dig lika fantastisk som du är när du skapar nytt liv, även om det inte alltid känns så.

Om Linnéa

Här har ni mig, lika glad och tokig som jag ser ut på bilden.  Jag heter Linnéa Ernofsson, är 32 år och bor i Uppsala tillsammans kaninen Nina och min sambo Steve som jag importerat från Storbritannien efter att ha bott där i fem år. Vi har inga barn än, men drömmen är att själv få stå framför kameran för en gravidfotografering en vacker dag.

Jag vet hur det är att känna sig osäker i sig själv, och att inte alltid vara helt bekväm med förändringarna i sin egen kropp. Därför vet jag också hur ledsamt det känns att knappt ha några bilder på sig själv, speciellt från viktiga stunder i livet. Just nu känns det kanske svårt att känna sig vacker, mitt i en lång och tuff graviditet. Jag vill hjälpa dig att se hur vacker och stark du är. ♥


Några roliga fakta om mig

☆ Jag älskar hästar och rider just nu på ridskola och drömmer om en egen häst.
☆ Jag är en riktig Harry Potter-nörd och föredrar böckerna även om filmerna också är bra, mitt elevhem är Hufflepuff.
☆ Jag tycker att ost nog är det godaste som finns, så länge det inte är mögelost.
☆ Jag älskar musik och en riktigt bra låt kan få mig att känna att jag lyfter från marken, mitt favoritband är Melody Club som jag sett live ca 20 gånger.
☆ När jag var liten vände jag uppochner på en oboy-kartong för att se vad som skulle hända, svaret är chokladpulver ÖVERALLT (och väldigt irriterade föräldrar)!

VANLIGA FRÅGOR

För en fotografering så finns det tyvärr dåligt väder, oavsett hur bra kläder vi har! Det behöver inte vara strålande sol, mulet väder blir också jättefint på bild, men om det är hård blåst eller kraftig nederbörd så blir det inte så kul, särskilt nu när du är gravid. Då bokar vi helt enkelt om till ett annat datum utan extra kostnad.

Självklart! Du som blivande mamma är huvudpersonen, men din partner och bebisens eventuella syskon är också en viktig del av ditt liv, därför får de mer än gärna vara med framför kameran en stund om det är något ni vill.

Jag fotograferar utomhus året om, så om du har BF under vintermånaderna så kommer jag att hålla tummarna för vacker snö så att du får riktigt härliga vinterbilder. När det är kallt ute så kommer vi ta många pauser så att du får värma dig. Jag kommer även ta med mig värmepåsar som du kan sätta innanför kläderna och hålla i händerna för att hjälpa dig hålla värmen.

Om du har egen bil eller kan få skjuts av t.ex. din partner till fotoplatsen så är det ofta att föredra för din egen bekvämlighet. Om detta inte är möjligt för dig så ser vi till att välja en fotoplats som är lätt att ta sig till på annat vis.

JA! Faktum är att jag uppmuntrar till detta. Precis som syskon och partner är även djuren en viktig del av våra liv. Jag specialiserar mig på gravidfotografering med djur och din hund är mer än välkommen att vara med, även framför kameran.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

01

Bokning

Du börjar med att skicka in en bokningsförfrågan till mig, genom att fylla i formuläret på den här sidan. Där kan du skriva om dig och dina önskemål. Om det finns lediga tider kommer vi att boka in ett datum för fotograferingen. I samband med bokning skickar jag även en faktura för fotograferingsavgiften som säkrar din bokning.

02

INFÖR FOTOGRAFERINGEN

Jag kommer att planera din fotografering och välja en bra plats utifrån dig och dina önskemål. Du kommer få en guide med tips på förberedelser inför fotograferingen. Vill du låna klänning och accessoarer av mig så kommer du få välja ut dina favoriter från min garderob som finns i guiden. Du kommer också får berätta lite mer om dig och dina förväntningar.

03

FOTOGRAFERING

Äntligen fotografering, så kul det ska bli! Vi ses på din valda fotoplats och vi fotograferar tills vi känner oss nöjda, ca en timme. Vi kommer ha kul och jag vägleder dig genom poseringar och var jag vill att du ska stå. Vi hinner också med byte av bakgrund och kläder för större variation i dina bilder. Syskon, partner och djur bjuds också in framför kameran om de vill det.

04

LEVERANS

Efter ca två veckor kommer du att få ett webbgalleri där alla dina bilder för urval finns. När du bokar din fotografering får du en värdecheck att använda. Många väljer att köpa till fler digitala bilder och fysiska produkter såsom canvas och fotoalbum. Jag hjälper dig gärna med din beställning för att hitta de bästa alternativen som passar just dina behov.

Investering

I din fotografering ingår följande:

2 990 kr

BILDER & PRODUKTER

I din fotografering ingår 5 digitala bilder i webbstorlek (2048px på längsta sidan) och i ditt galleri för urval har du också möjlighet att köpa till fler bilder och produkter efter egen smak. Du får tillgång till en komplett prislista vid bokning, många kunder väljer att köpa till bilder och produkter för ca 3 000 kr eller mer.

Digitala bilder

Digitala bilder finns i två olika storlekar för användning på webben och sociala medier eller för utskrifter.

Printar

Utskrifter på noga utvalda papper av hållbar kvalitet i olika utföranden för att passa just dina behov.

Fotoalbum

Vackra album med omslag av linne och tjocka papper med platta uppslag så att du kan njuta av alla bilder i sin helhet.

Djurvänligt

Djur är bland det absolut bästa som finns och som djurägare är våra djurvänner en självklar del av våra liv. Jag specialiserar mig på att fotografera gravida tillsammans med sina djurvänner. Om du har en hund, häst eller andra djur som ditt hjärta slår lite extra för så är de mer än välkomna att vara med på din fotografering – jag bjuder dessutom på en extra bild som ingår som bonus.

BOKA DIN FOTOGRAFERING

Så kul att du är sugen på en gravidfotografering!

Jag bokar enbart in ett begränsat antal fotograferingar varje månad och blir snabbt fullbokad så jag rekommenderar att du hör av dig så snart som möjligt.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

© Nordtass Foto 2022